Search
Close this search box.
Search

Βουλευτής φωνάζει «να καεί, να καεί η… πο@#%να η Βουλή» (video)

Πριν 6 έτη

Απίστευτο σκηνικό στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν σήμερα το απόγευμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καμάρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις που θεωρούν ότι αδικούν την ομάδα τους.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ανέβηκε στο βήμα κι όπως μπορείτε στο βίντεο, την ώρα που οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φωνάζουν «να καεί, να καεί η πο…να η βουλή», ακούγεται να επαναλαμβάνει κι ίδιος ενώ παράλληλα με τις κινήσεις των χεριών του τους παρακινεί να το φωνάζουν ακόμη πιο δυνατά!


Με τον κόσμο να παραληρεί από κάτω, ο κ. Αρ. Φωκάς αφού σιγοντάρισε το σύνθημα, στην ομιλία του επανέλαβε τις κλασικές κορώνες που ακούγονται σε τέτοιες περιπτώσεις προς άγρα ψήφων…

«Το κατεστημένο της Αθήνας εδώ και 30 χρόνια όσο παρακολουθώ τον ΠΑΟ είναι το ίδιο. Το ΠΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό, αλλά εμείς θα τους διαλύσουμε…», είπε αρχικά ο κ. Φωκάς και συνέχισε με το ίδιο πύρινο ύφος: «Κατά γενική ομολογία όλων των φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ φέτος έπρεπε να πάρει το νταμπλ. Φέτος ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς».

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω βουλευτής είχε πάρει θέση και για όσα είχαν λάβει χώρα στην Τούμπα, με την είσοδο του μεγαλομετόχου της ομάδας της συμπρωτεύουσας κ. Σαββίδη με όπλο, υποστηρίζοντας  μεταξύ άλλων:
«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή. Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βουλευτή Αριστείδη Φωκά

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του. Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90′ μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λεπτά ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα.

Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ. Οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει». Ο Αριστείδης Φωκάς ρωτήθηκε αν οι απόψεις του συμβαδίζουν με τις θέσεις του κόμματος του, απάντησε. «Αυτές οι απόψεις είναι του φιλάθλου που νιώθει την αδικία για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το 90% των φιλάθλων έχει την ίδια άποψη».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.