-->
26.03.2023

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Τόσκα και εναντίον… ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα και κατά του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βέττας σχολιάζοντας την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματος με αφορμή τις αντιδράσεις για την εκκένωση κτηρίων που τελούσαν υπό κατάληψη.
«Η νομιμότητα αφορά όλους μας… Δεν υπάρχει νομιμότητα κατά περίπτωση, δεν μπορούμε να βάλλουμε κατά του υπουργού.
Ας αφήσουμε τους υπουργούς να κάνουν τη δουλειά τους, ας μην επεμβαίνουμε κάθε λίγο και λιγάκι» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βέττας.
«Μπορεί και να τα ακούσω από το κόμμα μου, αλλά δεν θέλω να κρύβομαι. Ο υπουργός κάνει μια πολύ δύσκολη δουλειά, αντιμετωπίζει όχι μόνο το κοινό έγκλημα, αλλά και το προσφυγικό και άλλα πράγματα, και βρίσκεται στη «δυσάρεστη θέση» να επιβάλλει την τάξη.
Ας μη διαφωνούμε με τα δευτέρα θέματα, έχουμε τόσα πράγματα να διαφωνήσουμε, να είμαστε ψύχραιμοι και σοβαροί» υπογράμμισε ο κ.Βέττας.
Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή εισβολή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θεσσαλονίκης, ο κ.Βέττας υποστήριξε ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μπει μέσα μια εκκλησία την ώρα της λειτουργίας και να πει αυτό που έχει να πει».
«Έχει τόσο χώρο να τα πει έξω από την εκκλησία που δεν νομιμοποιούνται κάποιοι να το κάνουν εκεί» είπε ο κ.Βέττας, ο οποίος σχολίασε και την αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τα εγκαίνια του αεροδρομίου στην Πάρο.
«Στην κορδέλα θα μπορούσαν να είναι όσοι εργάστηκαν για αυτό το έργο. Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να πάει εκεί, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να πάει εκεί. Κανείς δεν έχει την πατρότητα έργου που ξεκίνησε εδώ και 16 χρόνια. Τον πολίτη δεν τον ενδιαφέρει ποιος κόβει την κορδέλα. Εμείς τελειώσαμε το έργο. Αύριο, μια άλλη κυβέρνηση θα τελειώσει έργο που θα παραλάβει από εμάς.
Θα κόψουμε και άλλες κορδέλες» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών, ο κ.Βέττας το άφησε ανοιχτό, υπογραμμίζοντας ότι θέμα συνεργασιών υπάρχει όχι μόνο με την Ένωση Κεντρώων αλλά και με άλλους πολιτικούς χώρους και πρόσωπα.
«Ο μόνος γάμος είναι με τον ελληνικό λαό, διαζύγιο θα επέλθει μόνο με τον ελληνικό λαό και κάνουμε τα πάντα για να μην επέλθει διαζύγιο» τόνισε ο κ. Βέττας.

Διαβάστε επίσης