-->
24.10.2021

Αποθήκη ναρκωτικών το πολυτελές σπίτι στη Βάρκιζα – Αναζητούνται τα «κεφάλια»

135 κιλά κοκαϊνης βρέθηκαν σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και όπως ανακοινώθηκε συνελήφθη ένας Σέρβος. Στο σπίτι βρέθηκαν 12.000 ευρώ όμως η αξία της κοκαϊνης ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εντοπισμός της ποσότητας-μαμούθ ναρκωτικών και η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση και την αξιοποίηση πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών.

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που διακινεί ναρκωτικά σε νυχτερικά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος δεν έχει διευκρινηστεί αν ήταν ο φύλακας των ναρκωτικών ή ο «αρχηγός» της σπείρας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα  όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την Τρίτη. Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης που ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του, δήλωσαν: «Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου».

«Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας», σημειώνουν ακόμη.

O εντοπισμός της ποσότητας-μαμούθ ναρκωτικών έρχεται μετά τις αποκαλύψεις για το μεγάλο κύκλωμα  διακίνησης κοκαϊνης στο οποίο εμπλέκονται ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες.Διαβάστε επίσης