-->
06.12.2023

Γιακουμάτος: «Έπρεπε να παραιτηθεί αν είχε τσίπα»

Στην κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία καθώς και σε όσα εξελίσονται τον τελευταίο καιρό με τις εσωκομματικές διεργασίες της γαλάζιας παράταξης, αναφέρθηκε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Με δηλώσεις του, επιτέθηκε στο γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, Αντρέα Παπαμιμίκο, τονίζοντας πως έπρεπε να παραιτηθεί από την ΚΕΦΕ, καθώς υποστηρίζει έναν εκ των υποψηφίων.

«Αν είχε λίγο τσίπα, θα έπρεπε να παραιτηθεί από την ΚΕΦΕ, από τη στιγμή που δηλώνει ανοιχτά τη στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο Mega. «Εγώ είχα κληρωθεί ως μέλος της ΚΕΦΕ, αλλά παραιτήθηκα επειδή πήρα δημόσια θέση υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Στις ίδιες δηλώσεις του, ο κ. Γιακουμάτος σημείωσε ότι οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος θα φτάσουν ως το τέλος, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα βγει πιο δυνατή από τις εσωκομματικές εκλογές.

Ακόμη, ο κ. Γιακουμάτος απέρριψε τα σενάρια περί νοθείας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις αποφάσεις του κόμματος.Διαβάστε επίσης