Search
Close this search box.
Search

Γιατί ο “επόμενος” πρόεδρος θα είναι ο Μειμαράκης – Ολο το παρασκήνιο

Πριν 9 έτη

Πολλά γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες σε σχέση με την εσωκομματική διαδικασία στη ΝΔ, αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά τις χθεσινές κόντρες μεταξύ των μελών της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και την ηχηρή παρέμβαση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, κατήγγειλε την όλη μεθόδευση κυρίως από την πλευρά Τζιτζικώστα μέσω του Ανδρέα Παπαμιμίκου και του γενικού διευθυντή της ΝΔ, Κώστα Τσιμάρα.

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης, όπως υποστηρίζουν οι στενοί του συνεργάτες του, κατήγγειλε την προσυνεννόηση που είχαν κάνει τα δυο στελέχη με συγκεκριμένη εταιρία που θα αναλάμβανε τη διαδικασία. Πάντως δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο και το γεγονός πως από χθες το πρωί ο διευθυντής του προέδρου της ΝΔ, Σωτήρης Κορονάντζος είχε αποστείλει αίτημα στον Κώστα Τσιμάρα να τον ενημερώσει για το συνολικό ποσό που είχε δαπανηθεί για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Από την άλλη τα αντίπαλα στρατόπεδα, και κυρίως αυτό του Απόστολου Τζιτζικώστα θεωρεί ότι ο Ευάγγελος Μειμαράκης πάει να τινάξει στον αέρα τις εσωκομματικές εκλογές, παραμένοντας στο πόστο του πρόεδρου της ΝΔ, για ένα εύλογο διάστημα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ευάγγελος Μειμαράκης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα συγκάλεσε για σήμερα στις 18.00 το απόγευμα συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ.

Ο ίδιος εκτός των άλλων θα καταγγείλει όσες παρασπονδίες και μεθοδεύσεις έχουν πέσει στην αντίληψη του ενώ πολλοί επιμένουν πως η σημερινή συνεδρίαση θα έχει πολλές εκπλήξεις. Πάντως οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει ενημερώσει και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Από την άλλη παρών στην Κ.Ο. θα είναι και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αν και δεν είναι κοινοβουλευτικός, όπου μάλιστα θα απευθύνει χαιρετισμό στους γαλάζιους βουλευτές, όπως βέβαια και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την αρχηγία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να προκληθεί από όσα θα ακουστούν από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και να απαντήσει. Με λίγα λόγια σήμερα θα ακουστούν πολλά και όπως επισημαίνει στο 15minutes.gr έμπειρο γαλάζιο κοινοβουλευτικό στέλεχος η νύχτα θα είναι μακριά..

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.