-->
05.08.2021

Για ποιους βουλευτές της ΝΔ είπε ο Καμμένος ότι «θα στηρίξουν την κυβέρνηση»;

Σίγουρος ότι η κυβέρνηση θα «κρατήσει” στα δύσκολα και δεν θα υπάρξει αστάθεια εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα αυξηθεί ίσως και με τη συνεργασία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε μιλώντας το βράδυ της Τρίτη στο «Μega», κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βλέπουν πως δεν μπορούν να μην στηρίξουν το μνημόνιο που ψήφισε και το κόμμα τους και να πέσει η κυβέρνηση. Εκτίμησε μάλιστα πως ορισμένοι εξ αυτών είναι της «καραμανλικής πτέρυγας» που δεν πρόκειται να παραμείνουν στο κόμμα σε περίπτωση που εκλεγεί για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο «γαλάζιοι» βουλευτές να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και υπογράμμισε πως είναι πιθανή ακόμα και η δημιουργία νέων κομμάτων. Στρέφοντας τα «πυρά» του κατά των βουλευτών της ΝΔ που προήλθαν από το ΛΑΟΣ, είπε πως επί προεδρίας Καραμανλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα του προέδρου.Διαβάστε επίσης