-->
28.01.2021

Δένδιας: Οι στενές σχέσεις Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ εγγύηση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή

Οι στενές σχέσεις Ελλάδας Κύπρου Ισραήλ αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τους ομολόγους του, της Κύπρου Νίκο Χριστουδουλίδη και του Ισραήλ Γκάμπι Εσκενάζι.

Οι συζητήσεις κατά τη συνάντηση επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση της συνεργασίας των τριών χωρών σε τομείς όπως η οικονομία και η ενέργεια, καθώς και στις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Οι στενές σχέσεις Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τους ομολογούς του.

Ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε τους ομολόγους του, της Κύπρου και του Ισραήλ στο υπουργείο Εξωτερικών στις 11:30. Ακολούθως οδηγήθηκαν στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας», για την κατ’ ιδίαν τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση με τις αντιπροσωπείες της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ.


Διαβάστε επίσης