30.10.2020    10:21

Δημ. Καμμένος και Γ. Λαζαρίδης αποκλείουν επιστροφή στους ΑΝΕΛ

Ο ένας μετά τον άλλον οι προερχόμενοι από  τους ΑΝΕΛ βουλευτές κλείνουν την πόρτα της επιστροφής. Εκτός από τον Γ. Λαζαρίδη και ο Δημήτρης Καμμένος δηλώνει κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση επιστροφής» του στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής ξεκαθάρισε ότι ούτε υπήρξε ούτε θα υπάρξει ενδεχόμενο επιστροφής, λέγοντας πως «ούτε μια στο εκατομμύριο να γυρίσω», κάτι που αποτυπώνει και το κακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο του κόμματος.

Αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει προκειμένου να διασωθεί η Κ.Ο. του κόμματος με το οποίο εξελέγη βουλευτής, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε κατηγορηματικά: «Γύρισα οριστικά σελίδα. Δεν επιστρέφω».

Και μάλιστα πρόσθεσε: «Εγώ είμαι μηχανικός και πρακτικός άνθρωπος και εμείς οι μηχανικοί διαβάζουμε πολύ προσεκτικά την σελίδα πριν την γυρίσουμε διότι μετά δεν έχει επιστροφή».

Ερωτηθείς αν επικοινώνησε μαζί του ο Πάνος Καμμένος τις τελευταίες ώρες προκειμένου να τον μεταπείσει, είπε ότι «για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, δεν έχω να πω τίποτα άλλο».