20.10.2020    19:36

Διάλογο μέσω του Instagram είχε ο Μπακογιάννης με τους κατοίκους της Αθήνας

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Αθήνας, από τα πιο «μικρά» έως τα πιο σημαντικά, συζήτησε διαδικτυακά μαζί τους, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου θητείας του.

Μέσω του Instagram, ο κ. Μπακογιάννης, κάλεσε τους Αθηναίους να του θέσουν τα ερωτήματα τους και εκείνος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, απάντησε συγκεκριμένα σ΄αυτά.

«Με τις μουτζούρες στους τοίχους τι θα κάνετε;», «θα γίνουν κι άλλες ασφαλτοστρώσεις;», «πότε θα γίνει η ανάπλαση του Λυκαβηττού;», «πότε θα προχωρήσει ο Μεγάλος Περίπατος στην επόμενη φάση;», «γιατί δεν έχει παιδικές χαρές το κέντρο της Αθήνας;» ήταν μερικά από τα πολλά ερωτήματα που τέθηκαν και απαντήθηκαν από τον δήμαρχο Αθηναίων.

Ακόμη, ρωτήθηκε για θέματα όπως η καθαριότητα, η ανακύκλωση, το πράσινο, τα ναρκωτικά, οι χώροι στάθμευσης των δικύκλων, οι χώροι φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων κ.ά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, λόγω της «μεγάλης ανταπόκριση των πολιτών» ο κ.Μπακογιάννης, «δεσμεύτηκε ότι αυτός ο διάλογος θα γίνεται πλέον συνεχώς και συστηματικά, τουλάχιστον μία φορά το μήνα».