-->
04.12.2023

Διαψεύδει ο Σπύρος Παπαδόπουλος πως διατηρεί λογαριασμό στο εξωτερικό

Με δήλωση-επιστολή προς τα ΜΜΕ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, επιδιώκει να βάλει, με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο, τέλος στα σενάρια και στα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, διατηρεί λογαριασμό και μάλιστα με υπέρογκο ποσό, σε τράπεζα του εξωτερικού.

Ακολουθεί η επιστολή:
«Επειδή ο κανιβαλισμός , έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας κι επειδή λέγε- λέγε ή γράφε- γράφε, πάντα κάτι μένει κι επειδή ως δημόσιο πρόσωπο πρέπει θεωρώ, να αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω και αυτών που πράττω, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Πρόσφατα «κρεμάστηκα» κι εγώ στα περίπτερα-εξώφυλλο παρακαλώ (!)- διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ελβετική τράπεζα! Και οσονούπω θα κληθώ και από τον εισαγγελέα να καταθέσω… Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν, ασφαλείς πληροφορίες …

Κάποιοι που με συμπαθούν θα στενοχωρήθηκαν: «Κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι», και κάποιοι που με αντιπαθούν θα χάρηκαν: » Τά λεγα εγώ, λαμόγιο είναι, τελικά όλοι ίδιοι είναι»!
Επειδή λοιπόν, δεν είναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ… ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ! Πολύ περισσότερο, χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί.

Υ.Γ. Εννοείται ότι το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό. Δεν πρέπει να συναινούμε σε τέτοια φαινόμενα, γιατί γινόμαστε συνυπεύθυνοι. Τα «σκουπίδια» πρέπει να καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων και στα περίπτερα οι πραγματικές εφημερίδες!».Διαβάστε επίσης