-->
16.10.2021

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι συμβαίνει με τα laptop των δύο κατηγορούμενων

Οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το Star, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά. Ποιοι και γιατί τα μπλόκαραν;

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία» εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

Επιστροφή στη Ρόδο

Εν τω μεταξύ, στη Ρόδο, τον τόπο απ΄όπου ξεκίνησαν όλα, επέστρεψε ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, τρεις μόλις ημέρες μετά τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας.

Η μεταγωγή του 19χρονου στο νησί έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη που τον φυλά.

Ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης, θα απολογηθεί για τον βιασμό της 19χρονης, στην ίδια ανακρίτρια που είχε απολογηθεί και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσει και συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση, η οποία παραμένει ακόμα ανοιχτή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ώρα που θα μεταφερθεί στην ανακρίτρια, προκειμένου να μη μαζευτεί κόσμος και γίνουν επεισόδια.
Ο 19χρονος Αλβανός, κατηγορείται ότι μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, παρέσυραν και βίασαν 19χρονη με ειδικές ανάγκες.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου ο νεαρός Ρομά ομολόγησε ότι την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η αστυνομία δεν είχε ακόμα συλλάβει τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας, βίασε μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο την 19χρονη σε ερημική παραλία και την παράτησαν αβοήθητη.

Διαβάστε επίσης