Search
Close this search box.
Search

Δύο αγνοούμενοι στην Κρήτη, μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Πριν 5 έτη

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη από την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων στην Κρήτη, στην περιοχή του Γεροποτάμου, κοντά στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά εν μέσω κακοκαιρίας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Το σημείο είναι δύσβατο και η Πυροσβεστική θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει drone για τον εντοπισμό του οχήματος, όπως δήλωσε αξιωματικός της Υπηρεσίας.

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε υποδομές στην Κρήτη.

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ του Σαββάτου καταγράφηκε ακόμα ένα περιστατικό παράσυρσης οχήματος από ορμητικά νερά στην περιοχή των Κάτω Γουβών Χερσονήσου. Πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα 31 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε το περασμένο 24ωρο στην Κρήτη 20 κλήσεις για άντλησεις υδάτων από κατοικίες, κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και έλαβε μέρος με 6 συνεργεία και 15 άτομα πραγματοποιώντας 16 αντλήσεις υδάτων, 3 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικείμενου

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.