Search
Close this search box.
Search

Ελένη Μενεγάκη: Γκουρμέ εστιατόριο στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της το νέο επαγγελματικό της βήμα;

Πριν 4 έτη

Οι γκουρμέ συνταγές με βιολογικά προϊόντα από το μποστάνι της στην Ανδρο και η επικρατέστερη τοποθεσία.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να αποχώρησε από το χώρο της τηλεόρασης και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, ωστόσο ήδη είχε ξεκινήσει να σκέφτεται τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, καθώς δεν είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να κάθονται.Ελένη Μενεγάκη: Γκουρμέ εστιατόριο στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της το νέο επαγγελματικό της βήμα;

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, η Μενεγάκη σκέφτεται να ανοίξει με τον Μάκη Παντζόπουλο εστιατόριο στην Αθήνα.

Τι θα σερβίρει
Μετά από περίπου 30 χρόνια καθημερινή δουλειάς και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Μενεγάκη δεν θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια. Και φαίνεται πως τώρα είναι η ευκαιρία να υλοποιήσει ένα όνειρό της το οποίο είχε βάλει στον “πάγο” για αρκετά χρόνια.

Γκουρμέ συνταγές με βιολογικά προϊόντα
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της, η Ελένη Μενεγάκη έχοντας μεγάλη αγάπη στα βιολογικά προϊόντα τα οποία καλλιεργεί η ίδια στο μποστάνι της στην Άνδρο, και σκέφτεται να επεκτείνει την παραγωγή ούτως ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες του εστιατορίου.

Η τοποθεσία
Όσον αφορά την τοποθεσία του, η παρουσιάστρια ακόμη δεν έχει αποφασίσει, καθώς μέχρι στιγμής βρίσκεται σε συζητήσεις, τόσο με το σύζυγό της, ο οποίος είναι γνώστης του κόσμου των επιχειρήσεων, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στα βόρεια προάστια.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.