Search
Close this search box.
Search

Επίθεση κατά Μητσοτάκη από τον Γιακουμάτο

Πριν 9 έτη

Eπίθεση εναντίον του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με αφορμή την απουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καλέσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να πάρει θέση για το ζήτημα, κατηγορώντας τον ουσιαστικά για την απουσία του.

Σήμερα, λοιπόν,ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, στην πρωινή εκπομπή του Σκάι αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα και μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γνώριζε, κάτι που για τον ίδιο αποτελεί «χτύπημα κάτω από τη μέση».

Επιπλέον ο κ. Γιακουμάτος υποστήριξε ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος για τον Τσίπρα γιατί σάρωσε στο Περιστέρι και τις άλλες λαϊκές συνοικίες».

Μέχρι το Πάσχα μάλιστα εκτίμησε ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα έχει φέρει πρώτη τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.

Ζήτησε επίσης να μην εμπλέκουν τον Κώστα Καραμανλή στην προεκλογική αντιπαράθεση γιατί είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την παράταξη.

«Εγώ δεν ξέρω κανέναν Καραμανλή να είναι υποψήφιος. Τον Μεϊμαράκη ξέρω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Γιακουμάτος είπε ότι δεν είναι κακό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πατέρα Πρωθυπουργό και μάλιστα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι εξαιτίας αυτού δεν δικαιούται να εγκαλεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για Βαρωνίες.

«Να μη μιλάει, ας το βουλώσει» πρόσθεσε.

Οσον αφορά στην κυβέρνηση ο κ. Γιακουμάτος ξεκαθάρισε ότι «δεν θα ξαναψηφίσω νομοσχέδιο αν δεν ψηφίσουν και οι 153 από την κυβερνητική πλειοψηφία».

«Εάν η κυβέρνηση δεν έχει 153 να φύγει, να πέσει, να ξεκουμπιστεί» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν αξίζει συναίνεση και συμφωνία στον Αλέξη Τσίπρα» σημείωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.