Search
Close this search box.
Search

Επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ και Θεοδωρικάκο για τη δημοσκόπηση της “ΑΥΓΗΣ”

Πριν 8 έτη

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, αλλά κι προσωπικά στον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πολιτικό αναλυτή, Τάκη Θεοδωρικάκο, εξαπολύει η κυβέρνηση.

Αφορμή η δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην “Αυγή” και το σχόλιο του κ. Θεοδωρικάκου πως το συμπέρασμα που προκύπτει από αυτήν είναι πως πρέπει να προκηρυχθούν το συντομότερο εκλογές.

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν συγκεκριμένα πως η Νέα Δημοκρατία βιάζεται για εκλογές γιατί “προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να αποτρέψει την διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό. Προσπαθεί να διαφυλάξει κάτι από την χαμένη τιμή του παλιού πολιτικού συστήματος…”.

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν για τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη: “Μιλάει και ο κ. Θεοδωρικάκος για δημοσκοπήσεις. Μάλιστα. Υποθέτουμε με το κύρος του δημοσκόπου που προέβλεψε με ασφάλεια βέβαιη νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Η με τον αέρα των επιτυχιών της Gpo που έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα”.

“Ας μην αγχώνονται άδικα. Εκλογές θα γίνουν. Το φθινόπωρο του 2019. Και ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα”, αναφέρουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.