-->
05.08.2021

Επίθεση Σπίρτζη κατά Μητσοτάκη για την ΕΥΑΘ ενώ η Θεσσαλονίκη διψάει

Επίθεση κατά του Κυρ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. για τις εξελίξεις στο θέμα των προβλημάτων υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια ώρα η Θεσσαλονίκη διψάει με τα προβλήματα να συνεχίζονται.

«Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος ο «άριστος» πρόεδρος της Ν.Δ. Ούτε πού «ανήκει» η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας», αναφέρει σε tweet του ο κ. Σπίρτζης.

«Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο «ανήκε» στο τότε υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας – Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κ. Μητσοτάκη και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι’ αυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ», καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης», είχε αναφέρει νωρίτερα μέσω Twitter ο κ. Μητσοτάκης.



Διαβάστε επίσης