-->
01.10.2022

Επιστρέφει το Deal- Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Το «Deal», το δημοφιλές παιχνίδι που μοιράζει από το 2001 εκατομμύρια, αλλά και μοναδικές στιγμές έντασης και αγωνίας σε 70 συνολικά χώρες έρχεται στον Alpha με παρουσιαστή και πάλι τον Χρήστο Φερεντίνο.

 

Το «Deal» που έγινε διεθνής επιτυχία, αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε παγκοσμίως πολλά βραβεία, ακόμα και Emmy (!), καλεί παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο να… «ντιλάρουν» και να κερδίσουν!

Ο Χρήστος Φερεντίνος από την καινούρια τηλεοπτική σεζόν θα υποδέχεται καθημερινά 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο που θα έρχονται αντιμέτωποι με την τύχη τους, αλλά και με τον «Τραπεζίτη»!

Οι κανόνες είναι απλοί: Ο κάθε παίκτης επιλέγει ένα κουτί, το οποίο εάν θέλει το κρατάει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, οπότε και το ανοίγει για να δει τι κέρδισε. Το «ρίσκο» κάνει την εμφάνισή του όταν ο παίκτης πρέπει ενστικτωδώς να επιλέξει και να ανοίξει τα 21 κουτιά που έχουν απομείνει και να δει τα ποσά που κρύβονται μέσα τους. Καθώς ο παίκτης ανοίγει ένα – ένα τα υπόλοιπα κουτιά, οι πιθανότητες να έχει στο δικό του ένα… σεβαστό ποσό αυξάνονται ή μειώνονται.
Ο «Τραπεζίτης» παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με δελεαστικές προσφορές, ζητώντας από τον παίκτη να ανταλλάξει το κουτί του με μετρητά.
Καθώς το μεγάλο ποσό δεν αποκαλύπτεται σε κάποιο από τα κουτιά που ανοίγουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο «Τραπεζίτης» συνεχώς και αυξάνει την προσφορά μετρητών.
Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ο παίκτης ανοίξει κουτιά που κρύβουν μέσα τους μεγάλα ποσά, πόσω μάλλον ΤΟ μεγάλο ποσό, αφού τότε ο «Τραπεζίτης» μπορεί μέχρι και να εξαφανίσει τις προσφορές του!

 Διαβάστε επίσης