Search
Close this search box.
Search

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Τσίπρα

Πριν 9 έτη

Από τη Νέα Υόρκη στη Βουλή και την σκληρή πραγματικότητα θα βρεθεί σήμεαρ ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σήμερα το πρωί την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί αναμένεται ότι θα περιγράψει το πολιτικό πλαίσιο εν όψει της ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων της επόμενης Δευτέρας. Ο π[ρωθυπουργός θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο «παράλληλο πρόγραμμα», θεωρώντας αναγκαίο κακό το μνημόνιο.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως θα επιχειρήσει να προκαταλάβει αντιδράσεις από επίδοξους αμφισβητίες, οι οποίοι πάντως κατά την τρέχουσα περίοδο δεν εμφανίζονται ιδιαιτέρως μαχητικοί και τηρούν στάση αναμονής, αφού ακολουθούν και οι τριήμερες προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οπότε και το πεδίο δεν προσφέρεται για αντιπαραθέσεις. Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να δρομολογήσει τις διαδικασίες για το «συνέδριο επανίδρυσης» του κόμματος, το οποίο τοποθετείται κατ’ αρχάς στην Ανοιξη.
Για το επόμενο Σαββατοκύριακο (11-12 Οκτωβρίου) έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος. Εκεί αναμένεται να τακτοποιηθούν εσωκομματικές εκκρεμότητες όπως η κάλυψη θέσεων στην ΠΓ και η εκλογή νέου γραμματέα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.