Search
Close this search box.
Search

Ετοιμάζει μίνι – ανασχηματισμό ο Τσίπρας – Οι καραμπόλες, οι φευγάτοι και οι νέοι

Πριν 7 έτη

Το μεγάλο πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα αυτή την ώρα μπορεί να είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά ο πρωθυπουργός βλέπει και την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα την πορεία της κυβέρνησης του.

Ο πρωθυπουργός παρόλο που έκανε ανασχηματισμό πριν λίγους μήνες βλέπει αρρυθμίες στο κυβερνητικό σχήμα και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος κυρίως από τους επικεφαλής που εμπλέκονται στα υπουργεία που έχουν σχέση με την ανάπτυξη .

Για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι γνωστή η κατάσταση αφού ο τσάρος της οικονομίας δεν πολυκαίγεται να παραμείνει στην οδό Νίκης, μετά και την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. Για τη θέση του πάντως ακούγεται ο αναπληρωτής του Γιώργος Χουλιαράκης ενώ δυνατά μπαίνει στο παιχνίδι και ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα Δημήτρης Λιάκος.

Από την άλλη το Μαξίμου σύμφωνα με τους μυημένους φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένο ακόμα με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Γιώργο Σταθάκη αλλά και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όταν ίδια ώρα για την κυβέρνηση μεγάλη πληγή παραμένει ο ΕΦΚΑ και ο νόμος Κατρούγκαλου που βουλιάζει τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων και ο αρμόδιος υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος που τρέχει τα ασφαλιστικά ταμεία, περισσότερο ακούγεται για τα όσα λέει φέρνοντας περαιτέρω αντιδράσεις, παρά δίνει λύσεις.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.