-->
13.06.2021

Η «ακτινογραφία» των 50 υπογραφών του Τζιτζικώστα

 

Οι υπογραφές των στελεχών που υπέγραψαν υπερ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα δείχνουν και την ακτινογραφία των γαλάζιων ομάδων που στηρίζουν τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την αρχηγία της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει τις περισσότερες υπογραφές στη λίστα Τζιτζικώστα, πάνω από δέκα. Μεταξύ άλλων στην ομάδα του είναι ο Στέλιος Καλαποτλής, ο Ειρηναίος Νούλης, ο Γιώργος Τοπαλίδης, Κώστας Σύρρος, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Στάθης Σταθόπουλος κ.α.

Επόμενη ομάδα είναι αυτή του «καραμανλικού » Γιώργου Καραγιάννη που έχει τουλάχιστον επτά στελέχη. Όπως ο Θάνος Τάτσης, ο Σπύρος Μάμαλης, Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Γιάννης Γιάτσιος, ο Δημήτρης Νταλταγιάννης κ.α

Μεταξύ όμως των στελεχών είναι και σκληροί «σαμαρικοί» όπως Λάζαρος Κυρίζογλου που είχε υπογράψει και το 2009 για τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και ο πολιτευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης. Ένας όμως ακόμα σαμαρικός που υπέγραψε ήταν και ο πολιτικός φίλος του Α. Κατσανιώτη και πρόεδρος ΝΟΔΕ Πάτρας Γιάννης Μάκκας.

Απο εκεί πέρα έχουν υπογράψει δυο περιφερειάρχες, Ηπείρου ο Αλέκος Καχριμάνης και Νοτίου Αιγαίου ο Γιώργος Χατζημάρκος. Εν τω μεταξύ η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπείται και από δυο δημάρχους, Άργους τον Δημήτρη Καμπόσο και Δομοκού, το Δημήτρη Τζιαχρήστα.

Από την άλλη αίσθηση κάνει και η υπογραφή της κόρης του πρώην υφυπουργού Παιδείας και » Ντορικού » Αλέκου Δερμεντζόπουλου, της δικηγόρου Μαρίας Δερμεντζοπούλου.

 

Διαβάστε επίσης