Search
Close this search box.
Search

Αίσθηση από την αποκάλυψη του 15minutes.gr για τη “μαύρη” λίστα του Κυριάκου

Πριν 9 έτη

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις πρώτες του δηλώσεις του, να έκανε λόγο για σύνθεση  όλων των τάσεων μέσα στο κόμμα, αλλά στην λίστα που υπάρχει στο γραφείο του την οποία πολλοί αποκαλούν “black list”, βρίσκονται ονόματα γαλάζιων στελεχών που ο νέος πρόεδρος δεν θέλει ούτε να ακούει, πόσο μάλλον να βλέπει! kaklamanis nikitas

stilianidis

vlahos

giakoumatosΣτην εν λόγω λίστα λοιπόν στην πρώτη σειρά βρίσκονται μεταξύ άλλων τα ονόματα του Νικήτα Κακλαμάνη, του Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Γιώργου Βλάχου και του Γεράσιμου Γιακουμάτου. Και οι τέσσερις γαλάζιοι που έχουν κυρίως αναφορές στο καραμανλικό μπλοκ χρησιμοποίησαν σκληρά λόγια όλο αυτό το διάστημα για το νέο πρόεδρο, που όπως φαίνεται θα του πάρει καιρό τα ξεχάσει.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για πολιτική τύπου Θάτσερ ενώ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υποστήριζε πως ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεπάρει τη μεγάλη μάζα.

Πάντως ο Νικήτας Κακλαμάνης το πρωί της Δευτέρας δήλωσε  πως “θα είναι δυο φορές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη”. Ο Νικήτας Κακλαμάνης συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του και ανέφερε ότι εάν ήταν να είναι μια φορά στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα είναι πλέον δυο φορές στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι ήδη του έχει ανατεθεί το τρέξιμο των εξελίξεων σχετικά με τη συμμετοχή της ΝΔ στην εκλογή ΕΣΡ, ενώ διατράνωσε την άποψή του ότι ακριβώς επειδή το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας δεν ήταν 70-30 αλλά “κλειστό” δεν διακινδυνεύει η ενότητα του κόμματος.

Πρόσθεσε ότι την Παρασκευή έλαβε όπως και άλλα μέλη του κόμματος επιστολή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον επίλογο της οποίας έγραφε ότι είναι ο εγγυητής της συνέχειας του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι εάν ήταν να είναι μια φορά στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα είναι πλέον δυο φορές στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη στιγμή που ανοιχτά δεν τον στήριξε -με όρους ιδεολογικούς ωστόσο και όχι προσωπικούς- στην προεκλογική μάχη.

Από την άλλη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έδωσε συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο για τη νίκη του.

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.