-->
14.04.2024

Η Μυρτώ γεμάτη χαμόγελο, έκανε το πρώτο της μπάνιο 7 χρόνια μετά τον εφιάλτη

Η άγρια κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο τον Ιούλιο του 2012, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Επτά χρόνια μετά ξαναβρέθηκε στη θάλασσα.

Έχοντας δίπλα τη μητέρα της, που στέκει φύλακας άγγελός της όλα αυτά τα χρόνια στην υπερπροσπάθεια για μια φυσιολογική ζωή, η Μυρτώ μοίρασε χαμόγελα νιώθοντας την επαφή με το νερό, χθες Δεκαπενταύγουστο.

«Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η κα Μαρία Κοτρώτσου, για να «βομβαρδιστεί» με δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της 15χρονης.

Η Μυρτώ είχε βρεθεί αναίσθητη με σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και σώμα σε βράχια, στην Χρυσή Ακτή, στις 22 Ιουλίου του 2012. Μεταφέρθηκε άμεσα στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν διαφύγει από το νησί και να «δέσει» την υπόθεση.


Η πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της Μυρτούς ήταν μακρά και συνεχίζεται. Έχει νοσηλευθεί στον Ευαγγελισμό, στις ΗΠΑ και σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ κάθε βήμα της για μια φυσιολογική ζωή, μοιάζει με μικρό θαύμα και δεν προκαλεί απλά συγκίνηση, αλλά και θαυμασμό για την υπερπροσπάθεια της ίδιας αλλά και των δικών της, που ανταμείφθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, ένα τεράστιο χαμόγελο.Διαβάστε επίσης