Search
Close this search box.
Search

Η πρώτη αποτίμηση των επιτελείων των μονομάχων στη ΝΔ – Τι λένε για το τελικό αποτέλεσμα – Oυρές στα εκλογικά τμήματα (upd)

Πριν 9 έτη

Αισιοδοξία επικρατεί στα επιτελεία των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ αφού η συμμετοχή δείχνει πως ο επόμενος πρόεδρος θα έχει νομιμοποίηση .
Πέρα από αυτό όμως μέχρι και τις 12.00 έχει γίνει η πρώτη αποτίμηση . Όσον αφορά το λεκανοπέδιο υπάρχει η αίσθηση ότι Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης ειδικά στη Β Αθήνας πάνε καλά με τον Γεωργιάδη και τον Τζιτζικώστα να ακολουθούν.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πράγματα είναι μοιρασμένα ενώ στην Μακεδονία ο Τζιτζικώστας προηγείται. Αυτός όμως που προβληματίζει μέχρι τώρα είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, μέχρι τώρα, στη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα στις βουλευτικές του Σεπτεμβρίου η ΝΔ είχε πάρει 34% ενώ μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει αναλογικά το 33% . Όπως είναι φυσικό στο επιτελείο Τζιτζικώστα θέλουν μεγαλύτερη συμμετοχή στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάτι που θα τους δώσει καλύτερη θέση στο τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τι θα πάρει ο Γεωργιάδης στο λεκανοπέδιο αφού όσο αυξάνει ποσοστά κόβει κυρίως από Μητσοτάκη και δευτερευόντως από τον Μεϊμαράκη. Κάτι βέβαια που ευνοεί τον Τζιτζικώστα .

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.