31.10.2020    18:35

Η Tesla συνεχίζει τις προσλήψεις στην Ελλάδα – Ποιες θέσεις

Την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά συνεχίζει η Tesla, καθώς και τα τρία μοντέλα της είναι διαθέσιμα προς παραγγελία.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει και ένα pop up κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι, ενώ υψηλά στην ατζέντα της εταιρείας βρίσκεται και η δημιουργία της πρώτης της αντιπροσωπείας, επί ελληνικού εδάφους.

Στο πλαίσιο αυτό, προκειμένου να μπορέσει να ικανοποιήσει τις λειτουργικές ανάγκες της, αλλά και να παρέχει άρτια εξυπηρέτηση στο κοινό, συνεχίζει να αναζητά στελέχη.

Μια θέση που δεν έχει ακόμη «καλυφτεί» στην Αθήνα, παρά την μακρά ύπαρξη της σχετικής αγγελίας είναι αυτή του Διευθυντή πωλήσεων (Sales & Delivery Manager). Όπως διαβάζουμε, απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης είναι -μεταξύ άλλων- η πίστη στο όραμα της Tesla, εμπειρία πάνω στις πωλήσεις και γνώση της εγχώριας αγοράς.

Επιπροσθέτως, η Tesla έχει προχωρήσει και στην αναζήτηση Account Manager (Υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών). Αρμοδιότητες του εν λόγω στελέχους θα είναι οι πωλήσεις σε επιχειρηματικούς πελάτες και εταιρείες leasing από την Πολωνία. Στις προϋποθέσεις συγκαταλέγεται η ύπαρξη σχετικού πτυχίου και η ικανότητα οργάνωσης πολλών, αλληλένδετων και μη, πρότζεκτ, ταυτoχρόνως.

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι των μοντέλων Tesla στην Ελλάδα, θα μπορούν να επωφεληθούν από τους περίφημους ταχυφορτιστές της μάρκας (Tesla Superchargers), οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη.