Search
Close this search box.
Search

“Θα τους στείλουν τον “γραμμιτζή” του Μαξίμου”

Πριν 6 έτη

Τι έγινε με τις απολύσεις στο “Κόκκινο”

Στα άκρα η κατάσταση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» μετά τις τελευταίες απολύσεις της απεργιακής επιτροπής. Τα μέλη αυτής διεκδικούσαν τη μη πραγματοποίηση των απολύσεων και των μειώσεων μισθών που είχαν προαναγγελθεί αλλά και την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, αντί αυτού όμως είδαν κι άλλα μέλη να μένουν εκτός. Τελικά η απεργιακή επιτροπή του Ρ/Σ «105,5 απομακρύνθηκε σύσσωμη.

Ο Γιάννης Ανδρουλιτσάκης ήταν εκείνος που το ανακοίνωσε γράφοντας χαρακτηριστικά στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook:

«Μόλις απολύθηκε σύσσωμη η απεργιακή επιτροπή του Ρ/Σ «105,5 στο Κόκκινο». Κατά σειρά εμφάνισης, Γιάννης Ανδρουλιδάκης (εγώ είμαι αυτός), Νίκος Μπιτσιμέας, Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά. Ουδείς/ ουδεμία αποδέχτηκε την απόλυση ή υπέγραψε.

Η απόλυσή μου ως μέλους απεργιακής επιτροπής αποτελεί ιδιαίτερο παράσημο για μένα, στα όσα χρόνια έχω συνδικαλιστική δράση.

Ο αγώνας για την ανάκληση όλων των απολύσεων (έφτασαν τις 7) συνεχίζεται».

Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων και την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.