-->
25.05.2024

Ιωάννα προς την 35χρονη Έφη: Γιατί μού κατέστρεψε όλη μου τη ζωή;

Μέσα από τον θάλαμο νοσηλείας, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η τραγική Ιωάννα «έλυσε» μίλησε για τη φρικιαστική επίθεση της 20ής Μαΐου με βιτριόλι, που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της, και έστειλε και ένα μήνυμα στην προφυλακισμένη 35χρονη Έφη Κ., η οποία της κατέστρεψε τη ζωή.

Η Ιωάννα συνεχίζει να περνά πολύ δύσκολες ώρες. Την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε στο πέμπτο χειρουργείο, ενώ η αποκατάσταση του προσώπου της, το οποίο όμως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά το ίδιο, θα πάρει χρόνια.

Μέσω του δικηγόρου της, μίλησε στη βρετανική ιστοσελίδα «News Times Daily News» για τα δραματικά γεγονότα της ημέρας που τη σημάδεψε για πάντα. Ακόμα πιο σοκαριστική και από τις ανατριχιαστικές περιγραφές της για την επίθεση της 20ής Μαΐου ήταν η ερώτησή της στην 35χρονη «φίλη» της στο facebook, η οποία άδειασε με πρωτόγνωρο μίσος το βιτριόλι στο πρόσωπό της:

«Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι το γιατί μου κατέστρεψε όλη μου τη ζωή» ήταν η απάντησή της στον Ορέστη Καρύπη, ο οποίος τη ρώτησε τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Στην ερώτηση τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, η νεαρή κοπέλα απάντησε ότι περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, όταν μια γυναίκα με μάσκα τής πέταξε ξαφνικά μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πει το παραμικρό. Όπως είπε, αυτό που ένιωσε εκείνη τη στιγμή ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο!

Η 34χρονη, υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρίας, επισήμανε ακόμη ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος τής το έκανε αυτό, αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν. Όσον αφορά, δε, τη σχέση της με την 35χρονη Εφη Κ., ξεκαθάρισε ότι δεν είναι φίλη της, αλλά την είχε δει πέντε ή έξι φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

«Απ’ όσα έχω μάθει, αυτή η γυναίκα πίστευε ότι έχει σχέση με κάποιον άνδρα, ο οποίος μου έστειλε κάποια στιγμή αίτημα να γίνει φίλος μου στο facebook και κάποια κοινότοπα μηνύματα» ανέφερε η Ιωάννα, συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει ούτε είχε συναντήσει ποτέ τον 40χρονο Νώντα, ο οποίος παρουσιάζεται ως το «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την 35χρονη.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδαν νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης, στις οποίες γίνεται αναφορά σε λευκή μαγεία. «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία, θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Eχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως» γράφει σε ένα σημείωμά της η αδίστακτη 35χρονη, ενώ σε άλλο αναφέρεται στον… Θεό: «Να ανάψω ένα κερί στην εκκλησία, στον Θεό, να με βοηθήσει. Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει»!

 Διαβάστε επίσης