Search
Close this search box.
Search

Κάτι συμβαίνει στα Νέα και στο Βήμα…

Πριν 7 έτη

Αρκετά περιστατικά έχουν λάβει χώρα τα τελευταία 24ωρα στις εφημερίδες Τα Νέα στο Βήμα που μάλλον δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουν ξέρουν τα πατήματα τους στο νέο δημοσιογραφικό συγκρότημα.
Τελευταίο κρούσμα ήταν αυτό με τον Γιάννη Πρετεντέρη που έριξε πυρά μέσω της στήλης του στα Νέα, κατά του διευθυντή του Βήματος Αντώνη Καρακούση επειδή τόλμησε να περιγράψει το σχέδιο Τσίπρα κάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ λόγο για… αγιογραφίες.
Προηγουμένως όμως μέσα στην εβδομάδα υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ δυο συντακτών της εφημερίδας Τα Νέα, της Δήμητρας Κρουστάλλη και του Άρη Ραβανού. Ο λόγος γιατί ο πολιτικός συντάκτης Άρης Ραβανός έγραψε στο ηλεκτρονικό Βήμα ενα ρεπορτάζ για τις συναντήσεις Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά.
Η πολιτική συντάκτρια που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΝΔ θεώρησε ότι ο Ραβανός «μπήκε στα χωράφια της» και ζήτησε το λόγο. Μόνο που όπως λένε κάποιοι, η ίδια δεν είχε δώσει το ρεπορτάζ!
Και αυτά είναι περιστατικά μόνο της τελευταίας εβδομάδας, τα οποία δείχνουν το κλίμα που επικρατεί. Πάντως όσο γνωρίζουν λένε ότι στο τέλος θα επικρατήσουν οι πιστοί στο «Βυζάντιο».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.