-->
06.12.2021

Καβγάς Σπίρτζη-Άδωνη για την υπόθεση Καλογρίτσα

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, θέλοντας να βγάλει από πάνω του κάθε σκιά για προνομιακή σχέση με τον επιχειρηματία, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία αλλά και το ΠΑΣΟΚ ότι ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα για να μην καταγγελθούν τα δάνεια τους από την Τράπεζα Αττικής.

«Η εταιρία ΤΟΞΟΤΗΣ του κ. Καλογρίτσα δεν έχει πάρει κανένα έργο όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην Κυβέρνηση από το υπουργείο», είπε ο κ. Σπίρτζης.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον υπουργό να μην κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ, γιατί ο ίδιος -όπως είπε- είναι πιο παλιό και βαθύ ΠΑΣΟΚ και όταν το κατηγορεί «γελάνε και τα μανταλάκια».

«Είστε αξιοθρήνητος, για κλάματα, σαν το ψάρι κλαίγατε, σας πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι το όνομα Καλογρίτσας θα κυνηγάει για πολλά χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Σπίρτζη ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη διότι το ΤΣΜΕΔΕ έχασε το 92% της αξίας των χρημάτων που τοποθετήθηκαν στην Attica Bank όταν ο ίδιος ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ.

«Να πληρώσετε και βάλτε κανένα φράγκο στην τράπεζα των Μηχανικών…», αντέτεινε ο υπουργός Υποδομών.


Διαβάστε επίσης