11.08.2020    04:17

Κακλαμάνης: Αληθινός θεματοφύλακας της ενότητας της ΝΔ ο Καραμανλής

«Το αίτημα για εκλογές παραμένει επίκαιρο», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News. Όπως εκτιμά, «αργά ή γρήγορα εκεί θα οδηγηθούμε. Βεβαίως, πριν από το κλείσιμο της τετραετίας».

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «πολιτικό Φάουστ που αφού «πούλησε» την ψυχή του στους δανειστές και «μπήκε στην ποδιά» της κυρίας Μέρκελ, στο όνομα μιας «υπερήφανης διαπραγμάτευσης, κατόρθωσε να πετύχει (;) το κλείσιμο της αξιολόγησης με καθυστέρηση μηνών, με έναν λογαριασμό δυσβάσταχτο για τη φτωχοποιημένη ελληνική κοινωνία».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενος στην εξεταστική για την Υγεία τονίζει ότι, εάν κληθεί να παραστεί, θα είναι «σημαντική ευκαρία» να παρουσιάσει το έργο του όταν ήταν υπουργός της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή.

Εξάλλου, ο κ. Κακλαμάνης σχολιάζει πως το βασικό πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι η διεύρυνση προς το Κέντρο, αλλά ότι θα πρέπει να τεθεί ως στρατηγικός στόχος η επιστροφή του 1 εκατ. των ψηφοφόρων που από το 2009 έως το 2015 «είτε πήγαν στις παρυφές της Δεξιάς, είτε δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, χαρακτήρισε τον Κ. Καραμανλή «αληθινό θεματοφύλακα της ενότητας της ΝΔ».