-->
25.05.2024

Καμμένος εναντίον Κοτζιά: Βρήκε ευκαιρία, ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην υπουργός Αμυνας βάλλοντας κατά του Νίκου Κοτζιά με αφορμή όσα δήλωσε ο πρώην ΥΠΕΞ σε κυριακάτικη συνέντευξή του.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά», έγραψε στην ανάρτησή του, ο πρώην Υπουργού Εθνικής Αμύνης.


Στη συνέντευξή του (Real News), η οποία πυροδότησε και την οξύτατη αντίδραση Καμμένου, o Νίκος Κοτζιάς είχε υποστηρίξει ότι «ο Καμμένος τα ήξερε όλα», αναφερόμενος στα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στε ερώτηση εάν ισχύει η αναφορά του κ. Καμμένου πως είχε δεσμευτεί να υπογραφεί η συμφωνία για το ονοματολογικό πριν από τις εκλογές, ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «τα ήξερε όλα».

«Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας», επισήμανε και υπενθύμισε ότι «το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή»

«Είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα», τόνισε ο κ. Κοτζιάς.Διαβάστε επίσης