-->
23.03.2023

Καράογλου(ΝΔ): Να παραδώσει την έδρα του ο Μπαλαούρας

Να παραδώσει την έδρα του καλεί τον Μάκη Μπαλαούρα, ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, έπειτα από τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν απορρίπτει την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια.

Απαντώντας στον κ. Μπαλαούρα, ο κ. Καράογλου ζητά από τον βουλευτή να παραδώσει την έδρα του και τονίζει πως περιμένει με ενδιαφέρον την αντίδραση του πρωθυπουργού, καθώς και την απάντηση του αρμόδιου υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα.

«Ο κ. Μπαλαούρας διεκδίκησε και κέρδισε… επάξια τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, δηλώνοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δεν έχει πρόβλημα να αποκαλούνται τα Σκόπια «Μακεδονία σκέτο». Προφανώς έκανε αυτήν την ντροπιαστική δήλωση θέλοντας να γίνει αρεστός στη δεξαμενή της θολοκουλτούρας, από την οποία αντλεί ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει και πρόσθέτει: «Με δεδομένη την αδιαπραγμάτευτη θέση του Ελληνικού λαού για το συγκεκριμένο εθνικό θέμα, καλώ τον κ. Μπαλαούρα να παραδώσει άμεσα την έδρα του. Εκτός και εάν επικαλεστεί και αυτός «γλωσσικό ατόπημα», όπως έκανε προ ημερών ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, κ. Μουζάλας.

«Με ενδιαφέρον αναμένω την αντίδραση του Πρωθυπουργού, καθώς και την απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου Εξωτερικών», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης