-->
02.10.2022

Καρατομήθηκε η Παπακώστα μετά τις αιχμές εναντίον Γεωργιάδη

Στην αντικατάσταση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας Κατερίνας Παπακώστα από τον βουλευτή Ιάσωνα Φωτήλα προχώρησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

H κ. Παπακώστα την Κυριακή, με ανάρτησή της στο facebook, πρότεινε στον Άδωνι Γεωργιάδη να «απεκδυθεί του θεσμού» του αντιπροέδρου της Ν.Δ. έως ότου ολοκληρωθεί η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

Μάλιστα, άφησε αιχμές ότι ο βίος και τα έργα του εκθέτουν τη Νέα Δημοκρατία.  Είχε προηγηθεί η εκτίμηση του κ. Γεωργιάδη ότι η Εξεταστική συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική του σπίλωση.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Παπακώστα:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του… επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο… έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».Διαβάστε επίσης