Search
Close this search box.
Search

Καρατομούν τον σύζυγο της Νίκη Κεραμέως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Πριν 8 έτη

Τροπολογία με την οποία θεσπίζεται ασυμβίβαστο μεταξύ της συμμετοχής στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και της συγγενικής σχέσης με βουλευτή ή υπουργό, κατέθεσε η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στο νομοσχέδιο που μεταξύ άλλων περιέχει και τις διατάξεις για τις τηλεοπτικές άδειες, η κυβέρνηση πρόσθεσε και την εν λόγω τροπολογία που προκάλεσε την οργή όχι μόνο της Νίκης Κεραμέως αλλά και σύσσωμης τη ΝΔ. Και αυτό γιατί η επίμαχη διάταξη, θεωρήθηκε φωτογραφική, καθώς ο σύζυγος της βουλευτή είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Σιωπώ γιατί αυτό επιβάλλει η αξιοπρέπειά μου. Ευχαρίστως θεσπίστε αυτό το φωτογραφικό ασυμβίβαστο παρότι ο σύζυγός μου έγινε μέλος έξι χρόνια πριν να εκλεγώ βουλευτής. Η τροπολογία εν συνόλω καθαιρεί Πρόεδρο, αντιπρόεδρο κλπ, όλους εν μέσω θητείας. θεσπίστε το παρό,τι είναι αντισυνταγματικό».

Η κ. Κεραμέως, σημείωσε πως δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο που θίγεται πέραν της ίδιας και πρόσθεσε με νόημα: “Θα μπορούσατε να βάλετε τη φωτογραφία της εγκύου. Βάλτε το σε όλες τις αρχές αν θέλετε να πείσετε για τις προθέσεις σας. Εγώ σήμερα κρίνομαι γιατί παντρεύτηκα, εσείς κρίνεστε για τις πράξεις σας.”

Σημειώνεται πως η ΝΔ κατέθεσε και για αυτή την τροπολογία ένσταση αντισυνταγματικότητας η οποία και απορρίφθηκε.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.