-->
26.11.2022

Κεντρική Κλινική Αθηνών: Είμαστε στη διάθεση του κράτους για να αποσυμπιεστούν τα δημόσια νοσοκομεία

Ο βουλευτής Λακωνίας κος Νεοκλής Κρητικός μαζί με τον κο Γιώργο Παπαγιαννόπουλο Πρόεδρο του Δ.Σ. της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών προχώρησαν πριν από λίγο σε μία σημαντική πρόταση προς την ελληνική Κυβέρνηση.

Μετά από συζήτηση και ανάλυση της υγειονομικής κατάστασης καταθέτουν πρόταση προς το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί μέρος της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε κλινική Covid-19, αν και εφόσον κριθεί ότι είναι προς το συμφέρον του εθνικού συστήματος Υγείας και της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

kliniki2

 

Με αίσθημα ευθύνης και συνειδητής προσφοράς η διοίκηση και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών θέτουν εαυτούς στην μάχη απέναντι στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενώ και ο βουλευτής Λακωνίας κος Κρητικός ως μέλος της ομάδας των Ιατρών της Κλινικής θέτει εαυτόν εθελοντή στη μάχη αυτή.

Είναι μια εξαιρετική κίνηση από τη διοίκηση και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, τον κ. Παπαγιαννόπουλο προσωπικά και μια πράξη ρεαλιστικής πολιτικής και ανθρωπιστικής δράσης από τον βουλευτή Λακωνίας κ. Κρητικό, ο οποίος ενισχύει το εγχείρημα και συμμετέχει σε αυτό ως γιατρός.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης δήλωσε: «Αποτελεί μια καθολική πρωτοβουλία του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών της οποίας μέλος είμαι και εγώ, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα της πανδημίας. Η καλύτερη απάντηση είναι η ενεργή συμμετοχή όλων των δυνάμεων σε αγαστή συνεργασία για να βγούμε σύντομα νικητές από την μάχη αυτή. Το πρόβλημα αυτό είναι εθνικό και πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί, αντιμετωπίζοντάς το ενωμένοι για να αφήσουμε σαν παρακαταθήκη ένα ισχυρό εθνικό σύστημα υγείας στην κοινωνία μας που περιλαμβάνει απαραίτητα δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!»

Διαβάστε επίσης