-->
22.06.2021

Κικίλιας: Η ΝΔ δεν φοβάται να συγκρουστεί με τις ίδιες της τις παθογένειες

Την θέση πως μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου της η ΝΔ αρχίζει την προσπάθεια να ενώσει τους Έλληνες και να βγάλει την χώρα από την κρίση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«Το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε την κορύφωση μιας μακράς διαδικασίας προσυνεδρίων σε όλη την Ελλάδα και αναμφίβολα έστειλε μήνυμα ενότητας, ελπίδας και αλλαγής.
Η ΝΔ απέδειξε ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί με τις ίδιες της τις παθογένειες αγκαλιάζοντας την κοινωνία και βάζοντας τέλος στην «επετηρίδα» των κομματικών γραφείων, ως μέσων ανέλιξης» αναφέρει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος ο κ.Κικίλιας.
Αναφερόμενος στο συνέδριο της ΝΔ ο κ.Κικίλιας υποστήριξε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με «λογισμό και όνειρο» στη ψυχή των Ελλήνων, για την αλλαγή που πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από εμάς τους ίδιους».
«Να γίνουμε η αλλαγή που θα έρθει. Το συνέδριο αποτέλεσε το επιστέγασμα αυτής της αλλαγής. Και ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει αποδείξει ότι τολμά και την κάνει πράξη. Σήμερα μέσα στο κόμμα του και από αύριο στη χώρα.
Έχουμε τώρα, την ευθύνη να εμπνεύσουμε τους πολίτες και να σηκώσουμε μαζί ψηλά τη σημαία της Ελλάδος» επισημαίνει ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας πως οι δηλώσεις των πρώην προέδρων του κόμματος, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, απλώς επιβεβαίωσαν πως «η μεγάλη λαϊκή φιλελεύθερη παράταξη έμεινε ενωμένη και όρθια στην κρίση, βασιζόμενη στις ιδέες της, στα πιστεύω της και στη δύναμη της Αλήθειας». «Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έχει βαθιές ρίζες, πιστεύει στον εαυτό της και πατά γερά στα πόδια της» τονίζει ο κ.Κικίλιας.


Διαβάστε επίσης