-->
13.06.2024

Κουμουτσάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύεται με τους γνωστούς-αγνώστους – Έχει χαθεί ο μπούσουλας…

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για το θέμα των καταλήψεων. Το μεσημέρι της Τρίτης, και με αφορμή δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι είναι σε ανοιχτή συμπόρευση με τους καταληψίες.

«Εάν υπήρχαν κάποιοι, λίγοι, που αμφέβαλλαν, δεν υπάρχουν πια. Η ανοχή-κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς-αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται. Eξελίχθηκαν σε ανοικτή συμπόρευση μαζί τους» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ως παραδείγματα ανέφερε δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, κ. Σία Αναγνωστοπούλου, διερωτάται γιατί τους ‘πείραξαν’ οι καταλήψεις και δηλώνει πως τις προτιμά από γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κυρίτσης αντιτάσσεται στην απομάκρυνση των καταληψιών της Θεσσαλονίκης και διαφωνεί με τις αποφάσεις που εξαναγκάστηκε να πάρει ο αρμόδιος υπουργός! Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτεινή Βάκη εξηγεί ότι δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη που αποφάσισε την απομάκρυνση των καταληψιών και θεωρεί τις καταλήψεις κοινωνική προσφορά» τόνισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα παραπαίει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στις ‘συνιστώσες’ που προφανώς υπάρχουν πάντα. Ο μπούσουλας χάθηκε. Ξεκάθαρη θέση δεν υπάρχει. Πρωθυπουργός υπάρχει;», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.Διαβάστε επίσης