-->
30.06.2022

Κουμουτσάκος σε κυβέρνηση: Είστε serial killers συνταξιούχων και μισθωτών

Κατά συρροή δολοφόνους- κατά το ελληνικότερον- χαρακτήρισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος την κυβέρνηση και τα νέα μέτρα, στην Ολομέλεια της Βουλής για το περίφημο πολυνομοσχέδιο.

«Είπατε ότι θα αυξήσετε συντάξεις και αφορολόγητο. Τα κόψατε και τα ξανακόβετε. Serial killers συνταξιούχων, μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών» είπε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

«Η αλυσίδα της μιζέριας και της φτωχοποίησης δεν έχει τέλος. Έχει δέσει πια όλη την κοινωνία, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης» πρόσθεσε τονίζοντας ότι «Η κυβέρνηση συνεχίζει την καταστροφική της πορεία με παρωπίδες εξουσίας στα μάτια και βουλοκέρι αλαζονείας στα αυτιά».

«Έχετε χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και αυτό είναι το τελευταίο στάδιο πριν την πολιτική σας κατάρρευση. Δύο χρόνια βυθίζετε τη χώρα. Και τώρα της δένετε στα πόδια έναν βράχο 5 δισ.. Για να πάει ακόμα πιο κάτω. Ακόμα πιο γρήγορα» σημείωσε ο Κουμουτσάκος ενώ αναφερόμενος στα αντίμετρα είπε ότι «είναι φανταστικά και δεν θα εφαρμοστούν».

Μιλώντας για τους 26 νέους φόρους επεσήμανε ότι τώρα βάζει φόρο και «στον μεροκαματιάρη των 500 ευρώ τον μήνα».

Στη συνέχεια της ομιλίας του επέρριψε ευθύνες στους εταίρους λέγοντας ότι είχαν υπερβολικές αξιώσεις και «δέχτηκαν την υπερφορολόγηση στους Έλληνες. Βρίσκουν, όμως, πάτημα στις καθυστερήσεις, τις αντιφάσεις, τη διγλωσσία και την ανικανότητα της κυβέρνησης».

Κατέληξε δε τονίζοντας ότι «το σφαγιαστικό νομοσχέδιο δεν θα το ψηφίσουμε. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο σχέδιο φτωχοποίησης της κοινωνίας. Σε μία φτωχοποίηση που από αύριο θα έχει χαραγμένα τα 153 ονόματά σας».

 


Διαβάστε επίσης