-->
04.12.2023

Κουτσούμπας: Οι λεπτομέρειες της Μέρκελ είναι το γκριζάρισμα των ζωνών σε όλο το Αιγαίο

γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο προσφυγικό, το Ασφαλιστικό, αλλά και στις κινητοποιήσεις των αγροτών, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε επίσης άθλια προπαγάνδα εκ μέρους της κυβέρνησης τα όσα λέει ότι οι κινητοποιήσεις των αγροτών είναι υποκινούμενες.

Όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου δεν βελτιώνεται και πρέπει να αποσυρθεί όπως ζητούν όλοι.
«Το πραγματικό πρόβλημα του ασφαλιστικού δεν είναι η βιωσιμότητά του αλλά το τζογάρισμα των αποθεματικών των ταμείων στο χρηματιστήριο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις» όπως επεσήμανε.

Παράλληλα ο κος Κουτσούμπας καυτηρίασε την ειλικρίνεια των μελών της κυβέρνησης η οποία όπως είπε αμφισβητείται από τις πράξεις της και τα μέτρα τα οποία ψηφίζει στη Βουλή.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο επικεφαλής του ΚΚΕ στα λεγόμενα της Μέρκελ για το ΝΑΤΟ η οποία δήλωσε ότι «ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

«Οι λεπτομέρειες είναι το γκριζάρισμα των ζωνών σε όλο το Αιγαίο και αυτό επιβεβαιώνεται και από το σημερινό NOTAM της Τουρκίας όπου η χώρα ζήτησε να αναφέρονται στο Τουρκικό κέντρο τα ερευνητικά σκάφη», έιπε ο κος Κουτσούμπας.

«Πρόκειται για μια επικίνδυνη εξέλιξη όπου νομιμοποιείται η παραβίαση και η συγκυριαρχία στο Αιγαίο αλλά και το γκριζάρισμα των ζωνών που αποτελούν ελληνικό έδαφος» όπως δήλωσε για την απόφαση εμπλοκής του ΝΑΤΟ.Διαβάστε επίσης