-->
28.11.2022

Κουτσούμπας: «Παραμύθια» τα περί διαπραγμάτευσης

Δριμύ κατηγορώ στην Κυβέρνηση, η οποία εκτίμησε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κλείσει η αξιολόγηση, φέρνοντας ένα νέο πακέτο σκληρών μέτρων, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας υπογραμμίζοντας πως το “παραμύθι” της διαπραγμάτευσης έχει μοναδικό στόχο το “αμπαλάρισμα” των νέων μέτρων.

O κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως ο λαός ακούει “βερεσέ” όσα ισχυρίζεται η Κυβέρνηση ότι δε θα ψηφίσει νέα μέτρα. «Το παραμύθι ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει, γιατί στο τέλος δήθεν θα δουν προκοπή οι εργαζόμενοι, οι εκβιασμοί της εκλογολογίας και ο “μπαμπούλας” της πολιτικής αστάθειας, αλλά και το σενάριο των ευρύτερων συναινέσεων με τα άλλα αστικά κόμματα με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε και την ευθύνη της αντιλαϊκής πολιτικής, στόχο έχουν να “αμπαλάρουν” το επόμενο πακέτο μέτρων που ετοιμάζετε», είπε και επέκρινε την Κυβέρνηση ότι η επιστροφή στην κανονικότητα στην οποία αναφέρεται δεν είναι τίποτα άλλο από το να θεωρήσει ο λαός πως όλα όσα έχασε στα χρόνια της κρίσης είναι περασμένα – ξεχασμένα.

Επί της ουσίας της συζήτησης στη Βουλή του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, είπε πως ήταν άνθρακες ο θησαυρός, καθώς «ούτε τώρα έλαμψε όλη η αλήθεια, ούτε τώρα «έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο».

Διαβάστε επίσης