-->
28.11.2022

Κουτσούμπας: Στήνεται ένα κάλπικο δίπολο με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Για στήσιμο ενός «νέου κάλπικου δίπολου “κεντροαριστερά” με βασικό πόλο το ΣΥΡΙΖΑ και “κεντροδεξιά” με βασικό πόλο τη ΝΔ μετά και την εκλογή του Μητσοτάκη», έκανε λόγο από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, ξεκαθάρισε ότι «το ΚΚΕ δεν στριμώχνεται από τα δίπολα» και αφού ανέφερε ότι αυτές τις ώρες που εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες ξεσηκώνονται σ’ όλη την Ελλάδα για να εμποδίσουν τη νέα σφαγή στο ασφαλιστικό «που τώρα έχει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», όπως επισήμανε, είναι σε εξέλιξη και οι διεργασίες για την αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος. Μάλιστα, εκτίμησε ότι μοναδικός στόχος είναι να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια που δυναμώνει, να μην φτάσει να συναντηθεί στο δρόμο του αγώνα με την ανατρεπτική πολιτική πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «ψεύτικα διλλήματα “αριστερά ή δεξιά”, αφού τους τέλειωσε το “μνημόνιο – αντιμνημόνιο”», όπως είπε.

Διαβάστε επίσης