26.10.2020    17:08

Κρούσμα κορωνοϊού σε νηπιαγωγείο των Αγίων Αναργύρων

Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού σε νηπιαγωγείο, διαγνώσθηκε χθες. Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, μαθητής του 10ου Νηπιαγωγείου Αγίων Αναργύρων διαγνώστηκε θετικός σε covid-19. Μετά από ενημέρωση του ΕΟΔΥ ξεκίνησε άμεσα η διαδικασία ενημέρωσης και ιχνηλάτησης των επαφών του παιδιού.
Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Αγίων Αναργύρων Σταύρου Τσίρμπα:

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω το πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο της πόλης μας. Ένας μαθητής του…

Δημοσιεύτηκε από Σταύρος Τσίρμπας, Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω το πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο της πόλης μας. Ένας μαθητής του 10ου Νηπιαγωγείου Αγίων Αναργύρων διαγνώστηκε σήμερα το μεσημέρι θετικός σε covid-19.

Κατόπιν ενημέρωσης και συνεννόησης με όλους τους αρμόδιους φορείς, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του σχολείου για 14 ημέρες. Εμείς από απόψε κιόλας, θα προβούμε σε άμεση απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου. Μετά από ενημέρωση του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ενημέρωσης και ιχνηλάτησης των επαφών του παιδιού.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον μικρό μας φίλο.
Θέλω να απευθύνω για μία ακόμη φορά, μαζική έκκληση σε όλους τους δημότες μας να ακολουθούμε τις διαδικασίες που διασφαλίζουν την υγειονομική προστασία μας. Πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε για τη δημόσια υγεία.
Όλος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε εγρήγορση να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα και μέριμνα σε οτιδήποτε συμβεί».