-->
14.08.2022

Κυρ. Μητσοτάκης από Ιεράπετρα: Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ιεράπετρας στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση της κλιματικής αλλαγής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν φορείς της Κρήτης ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης το πρόβλημα της λειψυδρίας ήρθε για να μείνει, επισημαίνοντας πως «μέσα από αυτές τις ανοιχτές διαδικασίες διαβουλεύσεις ο προγραμματικός λόγος μας γίνεται καλύτερος. Δεν ερχόμαστε μόνο για να σας μιλήσουμε αλλά και για να σας ακούσουμε».

Εν τω μεταξύ, στην εκδήλωση ο δήμαρχος Ιεράπετρας ανακοίνωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ονοματοδοσία κεντρικής οδού της πόλης σε «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» με τον πρόεδρο της Ν.Δ. να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ένας άνθρωπος που έβλεπε μακριά, που πόνεσε τον τόπο του, που είχε αντιληφθεί την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Σήμερα μετά θάνατον όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά του ακόμα και αυτοί που τον πολέμησαν» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης.


Διαβάστε επίσης