-->
23.03.2023

Κόβονται παρουσιαστές στην ΕΡΤ – Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν απο τη Δευτέρα, λόγω της κόντρας Τζανακόπουλου – Παππά

Τα πάνω κάτω έρχονται στην ΕΡΤ αφού απο την Δευτέρα έρχονται νέοι παρουσιαστές. Οι αλλαγές στα πρόσωπα όμως συμπαρασύρουν και ολόκληρες εκπομπές.

Στο ραδιομέγαρο επικρατεί μεγάλη ένταση με την πρώτη αλλαγή να αφορά το Νίκο Παναγιωτόπουλο που παρουσιάζει το πρωινό και σταματάει. Την θέση του παίρνουν οι δημοσιογράφοι Μάνος Νιφλής και Κώστα Αλατζάς.

Ο Νίκος Μερτζάνης αποχωρεί απο την εκπομπή που παρουσίαζε μέχρι πρότινος με την Μάριον Μιχελειδάκη και τον Κώστα Λασκαράτο και μετακινείται στην θέση της Κατερίνας Ακριβοπούλου, στις 7 – 9 το απόγευμα.

Η Κατερίνα Ακριβοπουλου πηγαίνει στις 00.30 το βράδυ έως τις 02.00 σε νέα ζώνη για την ΕΡΤ. Σύμφωνα να πληροφορίες η παρουσιάστρια «σώθηκε» την τελευταία στιγμή.

Η υπόγεια κόντρα Δημήτρη Τζανακόπουλου με το Νίκο Παππά είναι μεγάλη και καλά κρατεί στην ΕΡΤ. Οι αλλαγές στο ραδιομέγαρο θα είναι πολλές και θα έχουν και συνεχεία όσον αφορά το πρόγραμμα αλλά κυρίως τα πρόσωπα, με ερείσματα και συμπάθειες στους δύο υπουργούς…

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

 

Διαβάστε επίσης