-->
22.06.2021

Κύκλοι Βούτση: Το ηχητικό ντοκουμέντο και τα πρακτικά της συνεδρίασης είναι διαθέσιμα – Δεν αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις για τους μετακλητούς

«Τόσο τα πρακτικά, όσο και το ηχητικό ντοκουμέντο της συνεδρίασης της Επιτροπής Κανονισμού είναι διαθέσιμα στους βουλευτές και αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει καμία αιτίαση για αλλοίωση του περιεχομένου που είδε το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε, ήδη, είχαν γίνει δημόσια δηλώσεις από βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων».

Τα παραπάνω σχολιάζουν κύκλοι του γραφείου του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, αναφορικά με ανακοίνωση του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού.

Νωρίτερα, ο Γρηγόρης Ψαριανός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιοποίησε αποσπασματικά και διά της μεθόδου της μονταζιέρας τοποθετήσεις των εκπροσώπων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, στο επίκαιρο θέμα της μονιμοποίησης μετακλητών υπαλλήλων, με ευθύνη του ΠτΒ Νίκου Βούτση».

Ο κ.Ψαριανός έκανε λόγο για «φιλοκυβερνητική διαρροή», προσθέτοντας ότι προκύπτει σοβαρό πολιτικό και ηθικό θέμα ισχυριζόμενος ότι έγινε «μοντάζ» για το ΑΠΕ.

 


Διαβάστε επίσης