-->
07.12.2022

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Δεν φταίει η ΝΔ αν στην Ελλάδα την περίοδο 1996-2004 έγινε πάρτυ διαφθοράς…

«Δεν φταίει η ΝΔ αν στην Ελλάδα την περίοδο 1996-2004 έγινε πάρτυ διαφθοράς…», τονίζει σε συνέντευξη του στην Real ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής με αφορμή την πρόσφατη επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Καραμανλή για το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη.

Και προσθέτει οτι «κάποια πράγματα στερούνται σοβαρότητας. Με αυτά που κάνει, το ΚΙΝΑΛ ανταγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ ». Και ξεκαθαρίζει πως αυτό ξεκινά από το γεγονός ότι ο Τσίπρας ξεπατικώνει τις χειρότερες πρακτικές του Ανδρέα Παπανδρέου και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υφαρπάξει πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και, βέβαια, μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του .

Ο γαλάζιος τομεάρχης Υποδομών ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις ρυθμίσεις που φέρνει στη Βουλή υποστηρίζοντας πως εχει παει την πολιτική κοροϊδία σε άλλο επίπεδο αφού μετά την υπερφορολόγηση εφαρμόζει αποσπασματικά ακόμα και μέτρα που επί χρόνια πολεμούσε. « 4 χρόνια διαλύουν την κοινωνία και την οικονομία και τώρα, προσπαθούν να μοιράσουν κάποια από τα λάφυρα αυτής της διάλυσης ως προεκλογικά δώρα » αναφέρει.

Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρεται και στην προσχώρηση του Πέτρου Τατσόπουλου στη ΝΔ ξεκαθαρίζοντας οτι όταν καλώς μπαίνει κάποιος στο ψηφοδέλτιο ή όχι, θα το αποφασίσουν τελικά οι πολίτες.

Πάντως επισημαίνει πως η ΝΔ είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα και ιστορικά, στις καλύτερες περιόδους της, έκανε διευρύνσεις και προς την κεντροαριστερά. Αυτό, βέβαια, πρέπει να γίνεται προσεκτικά, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης