-->
14.04.2021

Κώστας Καραμανλής: Άλλο να απεργείς κι άλλο να κλειδώνεις το αμαξοστάσιο!

Έπιασαν τόπο οι προειδοποιήσεις του Κώστα Καραμανλή προς τους συνδικαλιστές – καταληψίες του αμαξοστασίου του ΟΣΕ και τελικά αποχώρησαν από το σημείο. Ήδη λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ξεκίνησαν ορισμένα δρομολόγια των τρένων Αθήνα- Θεσσαλονίκη και το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν και ορισμένα δρομολόγια του προαστιακού.

Πριν από λίγο εκδόθηκε και ανακοίνωση από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το αμαξοστάσιο Αγ. Ι. Ρέντη έχει ανοίξει, οι καταληψίες έχουν αποχωρήσει και η λειτουργία αποκαθίσταται.

Mάλιστα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Νωρίτερα, είχα απευθύνει δημόσια έκκληση στους συνδικαλιστές να ανοίξουν το αμαξοστάσιο και είχα προειδοποιήσει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα. Η αποχώρησή τους, είναι μια κίνηση λογικής. Άλλο να απεργείς κι άλλο να κλειδώνεις το αμαξοστάσιο και να μην αφήνεις να φύγουν τα τρένα. Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται και δεν βάζει κανένα συμφέρον πάνω από το καλό του πολίτη».
Διαβάστε επίσης