-->
25.01.2021

Κώστας Κρομμύδας: Όσο εσύ́ αρνείσαι να βάλεις τη μάσκα, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν μάσκα οξυγόνου στις εντατικές

Με τα κρούσματα κορωνοϊού να αυξάνονται διαρκώς στη χώρα μας ο Κώστας Κρομμύδας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους δεν παίρνουν σοβαρά τις συστάσεις των ειδικών και δεν φορούν τη μάσκα τους για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός και συγγραφέας μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά για το πόσο σημαντικό είναι να φοράμε μάσκες:

«Και τι σου ζήτησαν βρε άνθρωπε; Να βάλεις ένα συν μπροστά από το Άλφα. Το συν που φανερώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη. Να γίνεις συνάνθρωπος… Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου, αλλά θα δώσει ανάσα σε εκείνους που μπορεί να χάσουν την δική τους για πάντα. Κοίταξε γύρω σου. Ο ιός δεν κάνει διακοπές. Δεν έβαλε το αντιηλιακό του άνετα σε κάποια παραλία μακριά από εσένα. Δεν τον εξαφάνισε ο καθαρός αέρας στα βουνά… Κι όσο εσύ́ αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν τη μάσκα οξυγόνου στις εντατικές για να παλέψουν για τη ζωή τους… Βγες. Ζήσε στιγμές με εκείνους που αγαπάς. Μα πάντα σκέψου εκείνο το συν που θα χαρίσει παρόμοιες στιγμές σε εκείνους που ζουν δίπλα σου. Μην γίνεις τελικά Απάνθρωπος. Καλό Δεκαπενταύγουστο», έγραψε.


Διαβάστε επίσης