-->
14.08.2022

Κ. Μητσοτάκης: Η πόλωση και η ακραία στοχοποίηση κάνουν κακό στην Δημοκρατία – Απαράδεκτο και καταδικαστέο τρομοκρατικό χτύπημα

Για «απαράδεκτο και καταδικαστέο τρομοκρατικό χτύπημα» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το κτήριο του ΣΚΑΪ, που έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης τα ξημερώματα.

«Το τοξικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται με την ευθύνη της κυβέρνησης έχει παρενέργειες» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες, αλλά και «να πέσουν οι τόνοι και να μην ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης».

Επισήμανε παράλληλα πως είναι ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και απερίφραστα να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους του σταθμού.

«Ας σταματήσουμε την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση που κάνουν κακό στην ίδια τη Δημοκρατία μας. Το κλίμα της ακραίας πόλωσης δεν το καλλιεργήσαμε εμείς, άλλοι το καλλιέργησαν. Ας αναλογισθούν όλοι τις ευθύνες τους, ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και ας δούμε πώς θα τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα» πρόσθεσε.


Διαβάστε επίσης