-->
09.12.2023

Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Εγώ την ευεργέτησα και αυτή με μισεί

Επίθεση στην πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, μετά την ένταξή στην κοινοβουλευτική ομάδα της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Το ηθικό είναι όταν διαφωνείς με το κόμμα σου κι έχεις εκλεγεί με λίστα να παραδίδεις την έδρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στη στιγμή της αποχώρησης της κ. Μεγαλοοικονόμου από το κόμμα του και συνέχισε:

«Αυτή η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ένα μίσος προς εμένα. Προς τον ευεργέτη καμιά φορά αντί να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ο θεός εμφυτεύει μίσος.  Εγώ την έβαλα στην Βουλή βάζοντάς την πρώτη στη λίστα. Την έβαλα ως πατριώτισσα της μητέρας μου από τα Κύθηρα. Από κει παρασύρθηκα και θεώρησα ότι θα είναι πιστή, αφοσιωμένη και τίμια. Δεν την ήξερα από πιο παλιά. Στο γραφείο μου ήρθε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Δεν ήταν πολιτικοί οι λόγοι. Άλλαξε όταν έβαλα αντιπρόεδρο τον Μάριο».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ALPHA, επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Πίστευα πως η Δεξιά διδάσκει αποστασία αλλά βλέπω πως και ο Τσίπρας είναι ξεφτέρι».

Για την ονομασία των Σκοπίων, υποστήριξε πως «Μητσοτάκης και Γεννηματά θα συμφωνήσουν στο Nova Macedonia», προσθέτοντας: «η προδοσία είναι έτοιμη, ας την κάνουν».Διαβάστε επίσης