-->
08.12.2023

Λεβέντης: Εξαπατήσατε το λαό – Πτωχεύσατε τη χώρα

«Τι είναι το παράλληλο πρόγραμμα; Επειδή υπέγραψαν μνημόνιο θέλουν και ασπιρίνες και παυσίπονα μαζί και μάχονται οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας για το ποιος δίνει τα περισσότερα. Σε ποιους; Στους ανασφάλιστους, στους άνεργους, στους ετοιμοθάνατους, σε αυτούς που λιμοκτονούν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά επειδή η Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί».

«Υπάρχει ομολογία από υπουργό σας ότι κοροϊδέψατε τον κόσμο, σημείωσε αμέσως μετά και τόνισε: «οποίος πει την αλήθεια πρέπει να καρατομηθεί αφού πρώτα γελοιοποιηθεί. Αυτά είναι τα στάδια για όποιον ομολογεί τις συνέπειες», τόνισε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε: «δεν ανέχεται άλλο ο κόσμος το ψέμα, την απάτη, την κοροϊδία».

«Περάσατε από την απάτη των εκλογών στη βαρβαρότητα την μετεκλογική και λέτε ότι πήρατε και τρεις φορές την ψήφο», ανέφερε και πρόσθεσε: «υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λαού όταν λέτε ότι γνώριζε τι θα συμβεί. Πτωχεύσατε την χώρα».

Παράλληλα, επανέλαβε πως η λύση για τη χώρα είναι η οικουμενική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επιτέθηκε στην κυβέρνηση διότι ακόμη δεν έχει απαντήσει σε ερώτηση, που έχει καταθέσει εδώ και 15 ημέρες, για το ζήτημα των συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων.

«Ο κ. Βούτσης είναι εδώ. Έχω υποβάλει εδώ και 15 μέρες αίτημα να δω πόσους συμβούλους και μετακλητούς έχει η κυβέρνηση», είπε και διερωτήθηκε: «δεν υπάρχει Προεδρείο της Βουλής ή αυτό που θα πείτε είναι δύσκολο να το πείτε;», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

 Διαβάστε επίσης